Ons Team

hoofdorganisator

Mijn naam is Pepijn Pepers en ik ben 19 jaar. Zelf ga ik al 17 jaar mee op deze skireis. Op dit moment ben ik 3e jaars student op de sportopleiding in Eindhoven. ik ben op dit moment bezig met het behalen van mijn snowboard Anwärter. dit houdt in dan ik vanaf volgend jaar een bevoegd internationaal snowboard instructeur ben. Ik zal vanaf dit jaar samen met Sam van Hoften voor jullie de reis naar Slovenië organiseren. Mocht je meer dingen over mij willen weten dan kan je mij natuurlijk ook altijd vinden op Facebook.

WhatsApp Image 2018-10-19 at 18.37.45

 

mede organisator & snowboardleraar

Mijn naam is Sam van Hoften, ik ben 18 jaar oud en snowboard al sinds ik 10 jaar oud ben. Op dit moment ben ik 3e jaars student bij de opleiding Summa Sport en Bewegen. Ik heb mijn Anwärter diploma behaald dit houdt in dat ik officieel internationaal snowboard docent ben. Sinds dit jaar organiseer ik de wintersportreis samen met Pepijn Pepers. Ook zal ik dit jaar de snowboard lessen verzorgen voor de deelnemers. als je meer dingen over mij wilt weten kun je mij altijd vinden op Facebook.

WhatsApp Image 2019-09-24 at 20.02.53

mede organisator & skileraar

Hallo, ik ben Lars Mulders. Ik ben 17 jaar oud en ik ga sinds dit jaar mee met wintersportreis Slovenië. Recentelijk heb ik mijn National snowsports instructor diploma behaald, en ik ga dan ook mee als skileraar om de gevorderde skiërs voor lessen te voorzien. Ik kijk hier erg naar uit en ik zie jullie op 23 februari. mochten jullie nog meer vragen over mij hebben dan kun je mij altijd opzoeken op social media.

foto lars